18. 02. 2020. 
Korisnička podrška » Sve o aukcijama » Mali korisni savjeti » Prodaja na aukcijama » Što vam, zapravo, treba za prodaju putem Interneta?
 Što vam, zapravo, treba za prodaju putem Interneta?
Više o temi

Prošla su vremena kada su nam mnogi prodavali web siteove i web shopove za brdo novca, a nakon nekog vremena uvidjeli ste da je to potpuno promašaj, jer rijetko koji su uspjeli nešto zaista prodati preko interneta. I sada, mnogi još pušu na hladno i odmahuju rukom kada im se spomene internet prodaja. Ponukani prijašnjim iskustvima duboko sumnjaju u pozitivan ishod neke nove online trgovine.

Pa pobogu, ako nismo tada - zašto bi onda sada na aukcije.hr uspjeli prodavati svoje proizvode i usluge???

Postoji mnogo bitnih razlika između site-a sa web trgovinom i aukcije.hr - specijalizirani sajtovi su uglavnom slabo posjećeni, jer na njih nailaze samo ljudi koji traže baš te proizvode. Promidžba i reklama svakog pojedinog site-a je skupa i dugotrajna, te je potrebno iznimno puno rada da bi site dobio "publiku" i zaživio onako kako tvrtka ili pojedinac priželjkuje. U većini sućajeva to se ne dogodi i korisnici tj. vlasnici siteova, ostaju trajno nezadovoljni i marginaliziraju Internet kao kanal prodaje.

No, aukcije.hr, naprotiv, rade potpuno drugačije - koncipirane kao shopping centar gdje je na jednom mjestu moguće pronaći sve bez puno lutanja - koncepcija zajedničkog mjesta potvrđuje da se radi o najboljem putu - većina kupaca dođe zbog jedne stvari, ali primijeti i mnoštvo drugih stvari te i njih. Na taj način svi prodavači imaju uspješnu prodaju, dakako ako imaju donekle konkurentne cijene.

Jedna od najvećih prednosti aukcije.hr je što za početak prodaje ne trebate uložiti NIŠTA - plaćate jedino proviziju za robu tek nakon što je prodate!! Aukcije.hr rade promidžbu umjesto prodavača, te je na njima da ažurno brinu od robi koja je ponuđena, te da promptno isporučuju prodaju robu. Sustav ocjenjivanja brine o tome da se istaknu oni kvalitetni prodavači i kupci, te eliminiraju loši - to kod ostalih web trgovina sigurno niste vidjeli. A pogotovo, kao prodavači, niste iskusili kako to izgleda kad vam za vaš predmet plate više no što ste tražili.

Ovaj sustavi prodaje prepoznali su i koriste Continental Film, Discovery Film & Video, Školska Knjiga, Egmont, Menart te još mnoštvo drugih tvrtki koje će se uskoro priključiti na aukcije.hr.

Što Vas spriječava da prodajete na aukcije.hr? Razmislite! Vjerojatno samo odluka da počnete.Detalji o ćlanku
ID članka: 116
Kreirano: 15. 02. 2007. 23:29

 Odgovor mi je pomogao  Odgovor mi nije pomogao

 Pretraži
 Article Options
Na početak | Sve o aukcijama | Novosti
Jezik:

Help Desk Software By Kayako eSupport v3.04.10