18. 02. 2020. 
Korisnička podrška » Sve o aukcijama » Mali korisni savjeti » Prodaja na aukcijama » Da li ste sigurni kako znate vrijednost vaših predmeta?
 Da li ste sigurni kako znate vrijednost vaših predmeta?
Više o temi

Ako mislite da znate vrijednost svakog predmeta kojeg posjedujete onda se se zaista prevarili! Naime, nije rijetkost da baš na aukcije.hr doživljavamo iznenađenja!

Idealan primjer :
Enciklopedija mediteranske kuhinje, I dio (predjela) , koju ste svojednobno mogli kupiti na svakom kiosku po izuzetno povoljnoj cijeni (platite novine - dobijete knjigu) već je dva mjeseca apsolutni hit na aukcijama.
Sa početnom cijenom od samo 29 kn prodavač nije ni slutio da bi cijena mogla narasti, no u nekoliko dana cijena je narasla na 150 kn, a do završetka aukcije popela se na nevjerojatnih 255 kn !!! Da, cijena je narasla za više od 800% (ne osamdeset, osam stotina posto!).

I to nije izolirani slučaj .... do sada je prodano 8 takvih kuharica po prosječnoj cijeni od 170 Kn po primjerku (neke su prodane za "samo" 100, a neke i za više od 200 Kn)

Očit dokaz da svi mi možda nemamo pojma kakve vrijedosti imamo zabačene negdje u dnu ladica i ormarića! Savjet je da ne vjerujete samo svojim prosudbama u formiranju cijena, ako i mislite da nešto vrijedi 15 kuna, stavite taj predmet na prodaju za 15 kuna a tržište i aukcija će napraviti svoje - možda se i Vi ugodno iznenadite kada Vam se očekivanih 29 kn pretvori u 255 kn!!Detalji o ćlanku
ID članka: 121
Kreirano: 24. 02. 2007. 22:58

 Odgovor mi je pomogao  Odgovor mi nije pomogao

 Pretraži
 Article Options
Na početak | Sve o aukcijama | Novosti
Jezik:

Help Desk Software By Kayako eSupport v3.04.10