23. 09. 2019. 
Korisnička podrška » Sve o aukcijama » Osnovno o aukcije.hr » Aukcija istaknuta na stranici kategorije
 Aukcija istaknuta na stranici kategorije
Više o temi

Aukcija koju prodavač postavlja na vrh stranice kategorije predmeta kako bi sa svojom ponudom upoznao što veći krug korisnika, te tako povećao šanse da njegov predmet nađe kupca.

Na taj način Vaše aukcije dobijaju dodatnu mogućnost da ih primijeti puno veći broj korisnika, a samim time i šansa za prodajom i višom postignutom cijenom uvelike raste.

Novi sustav u kategorijama izlistava prvo "Aukcije istaknute u kategoriji" pa "aukcije od 1kn" (5 aukcija s početnom cijenom 1 kn koje prve završavaju), te zatim sve ostale aukcije pod rubrikom "uskoro završavaju".

Napominjemo da su "aukcije istaknute u kategoriji" prikazane dva puta, dakle jednom u rubrici "Aukcije istaknute u kategoriji" i zatim ponovo redovno u rubrici "uskoro završavaju". Također, aukcije istaknute u kategoriji se prikazuju prve u rezultatima pretraživanja.

Primjer: u nekim kategorijama s velikim brojem istaknutih predmeta, aukcije koje nisu istaknute u kategoriji pocinju tek na 7. stranici.

Po našim statistikama, Korištenje dodatne usluge "Stranica kategorije" povećava posjećenost aukcije za 80%, te šansu za prodajom za 50%.Detalji o ćlanku
ID članka: 5
Kreirano: 07. 12. 2006. 08:44

 Odgovor mi je pomogao  Odgovor mi nije pomogao

 Pretraži
 Article Options
Na početak | Sve o aukcijama | Novosti
Jezik:

Help Desk Software By Kayako eSupport v3.04.10