20. 01. 2020. 
Korisnička podrška » Novosti » Aukcija predmeta predsjedničkih kandidata
 Aukcija predmeta predsjedničkih kandidata
Napisao: Sinisa On: 06. 12. 2019. 17:37
Detalji Umirovljenici za siromašne - humanitarna aukcija Stranke umirovljenika

Stranka umirovljenika - umirovljenici za siromašne

Želeći pokazati kako su političari osjetljivi na probleme sugrađana, a osobito starijih i siromašnih osoba Stranka umirovljenika je povodom predsjedničkih izbora pripremila u suradnji s tvrtkom Aukcije Zagreb d.o.o. jedinstvenu licitaciju osobnih predmeta predsjedničkih kandidata.
Zamolba da svojom donacijom pridonesu uspjehu ove humanitarne akcije upućena je sljedećim kandidatima koji su istaknuli svoju kandidaturu za predsjednika/cu (abecednim redom): Babić Nedjeljku, Đapić Anti, Kolindi Grabar-Kitarović, Juričan Dariju (Milanu Bandiću), Kolakušić Mislavu, Kovač Dejanu, Milanović Zoranu, Orepić Vlahi , Orešković Daliji, Peović Katarini, Pernar Ivanu, Simonić Anti i Škoro Miroslavu.

Početna cijena svakog predmeta je 700 kuna (uključujući troškove dostave), a vlasnik predmeta postaje onaj tko ponudi najvišu donaciju do završetka aukcije. Humanitarna licitacija započinje u petak, 5. prosinca u 24.00 sata i traje do završetka predsjedničke kampanje, 20. prosinca do 24.00 sata. Prihod od prodaje bit će uplaćen na poseban žiro račun otvoren za ovu svrhu HR8723400091511044681, a potom će biti prebačen na žiro račun Zaklade biskup Josip Lang koja skrbi o starima i siromašnima.
  Natrag
 Pretraži
 Opcije novosti
Na početak | Sve o aukcijama | Novosti
Jezik:

Help Desk Software By Kayako eSupport v3.04.10